Bij The Beauty Lounge Laura bent u op het juiste adres als het gaat om de beste kwaliteit en precisie op het gebied van permanente make-up.

Alle nieuwe pigmentaties worden in 3 tot 4 behandelingen aangebracht.

Het mooiste resultaat wordt namelijk bereikt door laagje over laagje het pigment in te brengen. Alleen in drie behandelingen kan er veel meer nuance in kleur en intensiteit worden gelegd dan dat de lijn er diep en compact in één of twee keer wordt ingezet.

Doordat de huid zich contant vernieuwt, verdwijnt de pigmentatie geleidelijk, maar zal nooit helemaal verdwijnen. Geadviseerd wordt om op tijd de permanente make-up te laten bijwerken, dit kan verschillen van een jaar tot twee jaar. U verlengt hiermee de kwaliteit en kleur van uw pigmentatie. Hiervoor gelden aparte tarieven.

Intake gesprek

Weet u nog niet zeker of permanente make-up iets voor u is? Wilt u eerst kennis met mij maken en weten wat de mogelijkheden zijn voor u?

Maak dan een afspraak intake gesprek, deze is geheel vrijblijvend. Tijdens het gesprek worden de mogelijkheden besproken en zo nodig voor getekend op het behandelde gebied. Tijdens de intake worden ook eventuele contra-indicaties en een gezondheidsverklaring met u doorgenomen.

Voorbeeld foto’s kunt u altijd meenemen naar het intake gesprek.

Verloop van de behandeling

Bij de eerste behandeling wordt de juiste kleur en vorm bepaald en als nodig kan het behandelde gebied eerst worden voor getekend. Als u tevreden bent met de kleur en de vorm, wordt de pigmentatie daar overheen aangebracht. Er worden foto’s voor en na gemaakt, om zo het verloop en resultaat van de pigmentatie goed vast te leggen. Na 4-6 weken komt u terug voor de tweede behandelingen en weer na 4-6 weken komt u terug voor de laatste behandeling om de puntjes op de “i” te zetten.

Allround opleiding Irma Hulscher Academie

Eigenaresse Laura Endlich heeft de 1jarige Allround opleiding bij de Irma Hulscher Academie in Almere met succes afgerond. Deze Allround vakopleiding is de eerste in zijn soort en omvat alle facetten van het vak. De juiste voorkennis van kleuren en vormen is erg belangrijk in het vak als Permanente Make-up. Tijdens de opleiding werd veel aandacht aan de anatomie van de huid, gezichtsvormen, het corrigeren van foutieve permanente make-up, hygiëne, kleur en vormenleer, wenkbrauw styling en medische behandeltechnieken, zoals camouflage van littekens, het reconstrueren van de Areola en Hazenlip.

In de salon wordt alleen gewerkt met de beste kwaliteit naalden en pigmenten van Academie.

GGD-Vergunning

The Beauty Lounge Laura heeft een GGD certificaat en is goed gekeurd op alle hygiëne voorschriften.

Tijdens de inspectie worden alle materialen en desinfectie onderzocht op juistheid, hygiëne en verplichte codes. Er wordt meegekeken met een behandeling om alle stappen voor- tijdens- en na de behandelingen de beoordelen.

Iedere schoonheidssalon in Nederland is verplicht om een GGD-vergunning te hebben als er permanente make-up behandelingen gegeven worden. Deze vergunning krijgt je pas als veilig werkt, volgens de landelijke hygiënerichtlijnen van het RIVM.

16422565_1009475042489840_6505949704992509378_o

http://www.veiligtatoeerenenpiercen.nl/Vind_hier_je_studio?naam=the+beauty+lounge+laura&postcode=&plaats=&werkzaamheden=&Button=zoek

 

Lid van de NSGP

The Beauty Lounge Laura is officieel lid van de NSGP!

Waar staat de NSGP voor?
Nederlandse Stichting voor Geregistreerde PMU-Specialisten.
Deze is opgericht om de consument te helpen bij het vinden van een gediplomeerde specialist van permanente make-up

Deze een stichting is alleen voor PMU- specialisten die op een hoog niveau hun kennis en werkwijze m.b.t. de permanente make-up hebben getoond en daar een diploma voor hebben behaald.

The Beauty Lounge Laura staat geregistreerd met type A:
– Wenkbrauwen
– Eyeliner
– Lippen
– Medische pigmentatie

16252145_1009475045823173_3472038454223110496_o