Lippen

Naarmate we ouder worden neemt de kleur en de volume van de lippen geleidelijk af. De contouren vervagen wat resulteert in een onregelmatige liplijn. Lippenstift of lipgloss kan uitlopen tussen de kleine rimpeltjes bij de bovenlip of de mondhoeken, dit kan als vervelend gevonden worden.De lippen zullen er weer voller uit gaan zien en maakt het gebruik van een lippenstift overbodig. Voor diegene die altijd een verzorgde mond willen is Permanente Make-up de oplossing.

Heeft u ooit last gehad van een koortslip?
Dan kan is het mogelijk dat deze na een behandeling weer op komt spelen. Om dit te voorkomen of binnen beperken te houden wordt geadviseerd minimaal 1,5 week van te voren Lysine en Vitamine C1000 te slikken. Dit is ook voor een betere genezing van de lippen noodzakelijk.

Lip Contour

Hierbij worden de contouren rondom de lippen aangezet, waardoor de lippen een strakkere uitstraling krijgt. U kunt kiezen voor een zachte of meer sprekende lijn. Een dun lijntje of juist een vollere lijn. De Lip Contour wordt in 3 tot 4 behandelingen aangebracht met  tussenpozen van 6 weken.

Full Lips

Hierbij wordt vanuit de Lip Contour over de gehele lippen pigment aangebracht. De lippen worden in geschaduwd met een gewenste kleur, natuurlijk of juist opvallend. De lippen lijken zo opties voller. De Full Lips wordt in 3 tot 4 behandelingen aangebracht met tussenpozen van 6 weken. Belangrijk is de lippen goed in te smeren met de meegegeven verzorgingscreme de eerste 4 dagen, 3 tot 4x per dag. Daarna word smeren met Bepanthe geadiveerd om te voorkomen dat de lippen gaan uitdrogen.

16406869_1009495262487818_4186697665996720470_n