Wenkbrauwen

Uw wenkbrauwen bepalen voor een groot gedeelte de uitstraling van uw gezicht. Ze weerspiegelen uw emotie, accentueren uw ogen en versterken uw blik. Soms hebben uw wenkbrauwen echter niet de vorm die bij u gezicht past of heeft u helemaal geen wenkbrauwen meer. U kunt dan kiezen voor permanente make-up.

Voordat de permanente make-up aangebracht wordt, tekenen en bespreken samen de vorm. Op het moment dat u tevreden bent, starten ik op de voorgetekende vorm met pigmenteren. Zo krijgt u precies het model dat u wenst! Alle permanente make-up behandelingen voor de wenkbrauwen worden in 3 behandelingen gezet, met gemiddeld 4-6 weken tussen de behandelingen in.

3D Hairstrokes Wenkbrauwen:

Deze Hairstrokes techniek is een totaal nieuwe techniek op het gebied van permanente make-up.  Er worden kleine “streepjes” die net als uw eigen haartjes eruitzien, tussen de bestaande haartjes van de wenkbrauwen gepigmenteerd. De wenkbrauwen krijgen hierdoor een vollere uitdrukking met een zeer natuurlijk effect. Doordat de haartjes op verschillende manieren worden na gebootst, krijgen de wenkbrauwen er een schitterende driedimensionale uitstraling. Deze techniek is een echte eyecatcher!

15727372_1355533644488998_6882913955603454304_n

Shadow / Umbre Techniek:

Bij deze methode wordt de ondergrond van de wenkbrauw helemaal ingekleurd met een pigment in een kleur naar wens. Meestal is dat donkerder dan de eigen wenkbrauw. Nagebootst wordt alsof de wenkbrauwen met een potlood zijn ingekleurd. Maar omdat er over de pigmentatie vaak haartjes groeien wordt vaak aangeraden deze haartje af en toe te verven omdat ze de kleur van de ondergrond tegenhouden.

 

Account google

 

 

Bijwerken of corrigeren:

Heeft u elders een permanente make-up behandeling van de wenkbrauwen ondergaan, wilt u deze bijgewerkt hebben of bent u hier niet tevreden over?
Geen probleem! Vooraf gaand bespreken we de mogelijkheden, de hoeveelheid behandelingen en de kosten hiervan.