gediplomeerd PMU artist

allround skin expert

elleebana lash lift styliste

bezorging binnen 7 dagen

biologisch, vegan & dierproefvrij

GGD gecertificeerd

lid van de nsgp

Droog? Vet? Vochtarm? Allemaal? Help!!!

Een huidtype

We hebben allemaal een eigen soort huid met bijpassende kenmerken. Je huid is zelfs het grootste orgaan van je lichaam
Het is jouw unieke huid en beschermd je tegen invloeden van buitenaf, reageert op prikkels als warmte, kou, druk, pijn een aanrakingen, maakt vitamine D aan en slaat energie op.
Ook bestaat je huid uit verschillende lagen: De opperhuid, de lederhuid en het onderhuids bindweefsel.

De ene huid is droog, heeft een vocht te kort of maakt juist te veel talg aan. Ook verandert je huid door de jaren heen als je ouder wordt.
Zeker 80% van de mannen en vrouwen hebben geen idee wat voor soort huidtype hij of zij heeft en vindt het daarom moeilijk de juiste producten voor hun huid te vinden.
Je huid voelt soms trekkerig aan, de andere dag wordt je wakker met een enorme pukkel en dan zie je ineens nog een rimpel erbij verschijnen.

Dus wat doe je?

Je gaat even surfen op internet en denkt na lang scrollen eindelijk het antwoord gevonden te hebben.
Met frisse moed ga je naar de dichtstbijzijnde drogist en dan…

Daar sta je dan… tussen de schrappen met 100 verschillende-potjes-schreeuwende-teksten, 1+1 gratis, 50% korting en veelste knappe jonge modellen op de covers! Je gelooft er niks van, alle lovende woorden, binnen 7 dagen van je rimpels af! Maar toch ga je twijfelen en belanden de producten alweer in je winkelmandje, wat moet je anders? Met lege handen naar huis? OEPS!!!!

Snel afrekenen, huppa naar huis, wassen, smeren, wassen, smeren, wassen, smeren! Blehhh je huid jeukt, voelt trekkerig, je wordt wakker met een nog grotere pukkel en die rimpels???? Die zitten er nog steeds.
Je bent er weer ingestonken en je huid dillemma is nog steeds niet opgelost.

Daarnaast bevatten veel producten bij winkels (zoals Kruidvat of etos) ingrediënten die je eigelijk helemaal niet op je huid zou willen aanbrengen. Denk aan minerale oliën, alcohol, chemische geur en kleurstoffen.

En daar kom ik,

DE HUIDSPECIALIST.

De redder in nood.
Welkom in mijn domein, mijn salon. Ik kijk naar jouw huid, ik geef je eerlijk advies over producten die wel bij jouw huid passen en wat de verwachtingen kunnen zijn.

Ik vertel je welke verzorgingsstappen je dagelijks hoort te nemen, wanneer en hoe vaak. Ook ontvangt je een persoonlijke Beauty Checklist om je beauty routine bij te houden.
Ik neem de tijd voor jouw vragen en wensen en help je echt jouw huid zichtbaar te verbeteren.

Het enigste wat jij hoeft te doen, is een afspraak inplannen voor een gezichtsbehandelingen en vertrouwen in mij hebben!

Wat is jouw grootste product miskoop geweest?
Praat mee en vertel hieronder jouw huid dilemma!

 

Vond je deze beauty blog leuk?

Laat een reactie achter