gediplomeerd PMU artist

allround skin expert

elleebana lash lift styliste

bezorging binnen 7 dagen

biologisch, vegan & dierproefvrij

GGD gecertificeerd

lid van de nsgp

Beauty Speaks: Daphne Endlich over tandpasta

Avril Lavigne’s tandpasta

Je bent jong en je wilt van je puisten af. Ik zat er vol mee en vanaf groep 7 werd het eigenlijk alleen maar erger. De Hitkrant was in die tijd niet aan te slepen bij ons thuis. Eigenlijk had mijn zus van acht jaar ouder de Hitkrant en ik de Tina, maar daar was ik een beetje uitgegroeid, vond ik zelf.

Een twee pagina’s vullend interview met Avril Lavigne deze week; jackpot! Ik weet nog precies welke foto erbij stond en hoe het op dat moment met haar liefdesleven ging. Ik wilde net zo stoer zijn, maar ook net zo’n glad huidje hebben. En die smokey eyes en dat geverfde haar moest ik later nog maar eens met mijn moeder bespreken. Er werd gevraagd naar haar beautygeheim en ze vertelde dat ze, als ze een puistje had, hem altijd voor het slapen gaan even aanstipte met tandpasta. Dat droogde het puistje uit zei ze en ik vond dat best logisch klinken.

Echter was er bij mij niet zo veel aan te stippen. Ik zat helemaal onder de puisten, rode bultjes en mijn gezicht was altijd ontzettend vet. Niets om echt aan te stippen, wel veel dat uitgedroogd moest worden! Dus kom maar op, dacht ik. Misschien is dit de oplossing wel!?
Met een volledig dekkend tandpasta-masker ben ik die avond gaan slapen. En met harde brokken tandpasta op mijn gezicht en in mijn bed ben ik de volgende ochtend wakker geworden. Ik was nog veel roder, ik had nog veel meer bultjes, maar het voelde wel lekker droog aan!

X Daphne Endich

Vond je deze beauty blog leuk?

Laat een reactie achter