gediplomeerd PMU artist

allround skin expert

elleebana lash lift styliste

bezorging binnen 7 dagen

biologisch, vegan & dierproefvrij

GGD gecertificeerd

lid van de nsgp

Beauty Speaks: Sandra Stok is overtuigd!

Deze maand aan het woord:


Sandra Stok, 33 jaar,
Moeder van dochter en werkzaam als Campagne planner bij Clear Channel.
Hobby’s: Met mijn dochter op pad gaan, vakanties, weekendjes weg (en het organiseren hiervan),
uiteten gaan met vrienden!

Hoe ziet jouw dagelijkse Beauty Routine eruit?
Sinds ik de producten van Dr. Belter gebruik heb ik een betere routine die ik elke ochtend en avond aanhoudt. Ondanks mijn drukke baan, het huishouden, moederschap en het ouder worden vind ik het erg belangrijker om mij goed te blijven verzorgen. Ik reinig eerst mijn ogen, dan gebruik de Daydream Cleansing foam, daarna de lotion, een serum, oogcrème en een 24hcrème. Eens in de week gebruik in een peeling. En zo nu en dan een masker, die schiet er helaas soms wel bij in.

Welke productlijn(en) gebruik je?
Alle bovenstaande producten zijn van Dr. Belter. De foam, lot
ion en 24hcrème van de Bel-Energenlijn, de oogcrème van de speciale Ocula lijn, de peeling van de Intensa lijn. Laura heeft tijdens de gezichtsbehandeling eerst goed naar mijn huid gekeken en dus echt voor mijn type huid een selectie gemaakt. Na een aantal maanden kijk ze weer opnieuw naar mijn huid om te kijken of de producten nog wel aansluiten op mijn huidwensen en behoeftes.  Super fijn dat ik mij daar geen zorgen meer om hoeft te maken.

Wat is jouw favoriete product?
De Phyto Sensation 24hrcrème, die is zowel een dag- als nachtcrème in één vind ik fantastisch! Deze crème maakt mijn huid zo zacht, gezien ik een snel trekkerige huid heb voelt dit heel fijn aan. Hetzelfde geldt voor de peeling wat een oppepper is dat!

Hoe is jouw huid verbeterd nu je deze producten gebruikt?
Voordat ik bekend werd met de producten die Laura in haar salon gebruikt, deed ik eigenlijk maar wat! Ik maakte mijn ogen schoon met doekjes. Ook wat betreft een crème had ik altijd zomaar een crème zonder een goede huidanalyse te ondergaan en wist ik niet wanneer ik welke stap moest doen.
Dus mijn huid bleef oneffenheden houden en bleef trekkerig aanvoelen. Nu zie en voel ik een merkbaar verschil, het voelt veel zachter aan en ik heb veel minder oneffenheden in mijn gezicht.

Waarom adviseer je de producten van Dr Belter aan?
Dit merk is echt een oppepper voor iedere huid!
Ook dat de ingrediënten zoveel mogelijk op natuurbasis zijn en niet op dieren getest vind ik erg belangrijk. De combinatie met het juiste advies dat Laura je geeft zorgt er voor, dat de producten ook echt werken en dat je ze daarom gaat gebruiken! Ook heb ik van Laura een hele handige Beauty Checklist meegekregen, waardoor ik precies weet wanneer ik welk product moet gebruiken!  Het is het echt waard!

Sandra is overtuigd!
Wil jij ook je huid naar een hoger niveau brengen en geen trekkerig gevoel meer hebben? Maak dan een afspraak voor een gezichtsbehandeling en krijg de juiste huid- en product advies.

 

[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Site” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]

Vond je deze beauty blog leuk?

Laat een reactie achter