gediplomeerd PMU artist

allround skin expert

elleebana lash lift styliste

bezorging binnen 7 dagen

biologisch, vegan & dierproefvrij

GGD gecertificeerd

lid van de nsgp

Nieuw Beauty Concept

Laura’s Musthaves

De mooiste en leukste beauty items nu allemaal in een spiksplinternieuwe webshop.
Stuk voor stuk persoonlijk geselecteerd en samengesteld door mij.

Nu de salon voor de tweede keer dit jaar in een lange Lockdown moest wegens de maatregelen omtrent het COVID-19, is mijn andere lange droom in vervulling gegaan! Een eigen shop met de mooiste items, gave sieraden, oorbellen, armbanden, kettingen, stoere handtassen, beauty boxen, mutsen, haarbanden en nog veel meer.

Het zijn allemaal items die ik zelf helemaal geweldig vind om de hebben en te dragen.
Vandaar de naam voor de nieuwe shop: Laura’s Musthaves

Voor een betaalbare prijs en van goede kwaliteit. De voorraden houd ik klein waardoor ik jou maandelijks nieuwe items kan aanbieden. Ook komen er speciale winter en zomer producten, zodat je elke keer iets nieuws kan shoppen.

Alle producten worden zorgvuldig en feestelijk voor je inpakt, waardoor het uitpakken als een feestje is!

Heb je vragen of heb je bepaalde producten die je graag zou willen hebben.
Let me know!

[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Site” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]

Vond je deze beauty blog leuk?

Laat een reactie achter