fbpx

gediplomeerd PMU artist

allround skin expert

elleebana lash lift styliste

bezorging binnen 7 dagen

biologisch, vegan & dierproefvrij

GGD gecertificeerd

lid van de nsgp

lid van de anbos

gediplomeerd PMU artist

allround skin expert

elleebana lash lift styliste

bezorging binnen 7 dagen

biologisch, vegan & dierproefvrij

GGD gecertificeerd

lid van de nsgp

lid van de anbos

lips don't lie

lippen

Met het ouder worden nemen de kleur en het volume van de lippen geleidelijk af. De contouren vervagen, wat zorgt voor een onregelmatige liplijn.

Lippenstift of lipgloss kan uitlopen tussen de kleine rimpeltjes bij de bovenlip of de mondhoeken en dat ziet er vaak rommelig uit.

Voor verzorgd uitziende lippen biedt permanente make-up de uitkomst. De lippen zullen er weer voller uit gaan zien en maakt het gebruik van een lippenstift overbodig.

Keuze uit meer dan 15 verschillende hoogwaardige pigment kleuren. Van een hele zachte naturel look tot meer uitgesproken kleur. 

Een nieuwe pigmentatie is incl. Intake, vorm en kleur-bepaling en  2 tot 4 behandelingen.

lip

contour

Hierbij worden de contouren rondom de lippen aangezet, waardoor de lippen een strakkere uitstraling krijgen.

Je kunt kiezen voor een zachte of juist een meer sprekende lijn. Een dun lijntje of juist een vollere lijn. Hierbij wordt de binnenkant van de lippen niet gepigmenteerd.

lip

shadow

Bij deze techniek worden de contouren rondom de lippen aangezet en wordt vanuit het lijntje iets naar binnen gepigmenteerd.

Hierbij wordt niet de gehele lip gepigmenteerd, maar de behandeling maakt de lippen wel voller en sprekender. 

lips

full

Met de Full lips techniek wordt de gehele lip van pigment voorzien. De opbouw begint vanuit de lip contour en bedekt de volledige lip.

Het resultaat is hetzelfde als wanneer je lipstick zou dragen. Hierdoor lijken de lippen tevens optisch voller.

take care

direct na de behandeling

Touch up

Belangrijk

Permanente make-up verdwijnt geleidelijk uit de huid, maar zal nooit helemaal verdwijnen. Het pigment wordt gedurende de tijd lichter door celdeling, die het pigment de huid de huid uit duwt, maar ook door omgevingsinvloeden, zoals de zon en bepaalde cosmetica. Iedere huid is uniek en daarom zal het pigment bij de ene persoon sneller vervagen dan de ander.

Mocht je om bepaalde reden niet tevreden zijn met uw PMU, dan verzoekt Laura dit binnen 3 weken aan door te geven. Na deze periode vervalt je eventuele extra kosteloze behandeling.