fbpx

gediplomeerd PMU artist

allround skin expert

elleebana lash lift styliste

bezorging binnen 7 dagen

biologisch, vegan & dierproefvrij

GGD gecertificeerd

lid van de nsgp

lid van de anbos

gediplomeerd PMU artist

allround skin expert

elleebana lash lift styliste

bezorging binnen 7 dagen

biologisch, vegan & dierproefvrij

GGD gecertificeerd

lid van de nsgp

lid van de anbos

you are beautiful

medische pigmentatie

Het verschil tussen een medische pigmentatie en cosmetische pigmentatie is dat de pigmenten een camouflerend of reconstruerende functie hebben. De pigmenten worden met een andere techniek ingezet en vaak om een andere, medische reden.

Wil je een medische pigmentatie ondergaan bij Laura? Neem dan eerst contact op met haar!

Laura zal je uitnodigen voor een los intake gesprek en hierin je wensen goed in kaart brengen en een behandelplan opstellen. Ook ontvang je tijdens het intake gesprek alle informatie en nazorg instructies. Na het intake gesprek kan er een vervolg afspraak gemaakt worden voor de pigmentatie.

Een nieuwe pigmentatie bestaat vaak uit 2 of meerdere behandelingen.

areola

tepelhof

Het corrigeren/reconstrueren van een tepel of tepelhof (ook wel Areola). Vorm en kleurbepaling is een zeer belangrijk onderdeel van deze pigmentatie. Door verschillende kleuren pigmenten en naaldtechnieken te gebruiken krijgt de tepel(hof) een 3D effect. Ook kunnen adertjes en de Montgomery kliertjes worden nagebootst.

Wanneer kan Permanente Make-up worden ingezet?

Borstverkleining, rondom tepelhof is een (wit) litteken en de lijn naar de onderkant van de borst, of een deel van de tepelhof is de kleur verloren.

Na een borstreconstructie vanwege borstkanker. De tepel en tepelhof ontbreken. Dit kan zowel Uni als Bi lateraal zijn.

battle scars

littekens

In het geval van een gedepigmenteerde huid, een huid waar het pigment uit is verdwenen, is het toepassen van een medische pigmentatie een fantastische uitkomst! Het originele litteken blijft uiteraard aanwezig, maar door de juiste pigmentatie valt dit litteken veel minder op.

Denk aan littekens van:

  • Acne littekens,
  • Een face-lift (achter de oren)
  • Een hechting na een val of stoot
  • Bij een diepere schaafwond, waarbij het pigment verstoord is
  • Hazenlip

Belangrijk: Het litteken moet volledig genezen zijn, de huid geheel dicht is, geen tekenen van ontsteking bevat en het litteken “oud” genoeg is om te behandelen.

love yourself

alopecia

Bij Alopecia Areata, ook een auto-immuunziekte, maakt het lichaam antistoffen tegen de eigen haren: Je bent of wordt (plaatselijk) kaal.

De haartjes bij de wenkbrauwen of wimpers kunnen volledig of deels weg zijn.

Een Medische pigmentatie biedt hier de perfecte uitkomst voor!

Bij de wenkbrauwen kunnen de haartjes worden na gebootst met de Nano Hairstrokes techniek of rondom de ogen kunnen de wimperhaartjes worden na gemaakt door middel van een eyeliner om de ogen weer sprekender te maken.