fbpx

gediplomeerd PMU artist

allround skin expert

elleebana lash lift styliste

bezorging binnen 7 dagen

biologisch, vegan & dierproefvrij

GGD gecertificeerd

lid van de nsgp

lid van de anbos

gediplomeerd PMU artist

allround skin expert

elleebana lash lift styliste

bezorging binnen 7 dagen

biologisch, vegan & dierproefvrij

GGD gecertificeerd

lid van de nsgp

lid van de anbos

returns

retouren

Laura wil er alles aan doen om te voorkomen dat je jouw producten moet retourneren.

Laat je daarom altijd goed adviseren tijdens het online shoppen, om zo verkeerde bestellingen te voorkomen.

Lees hieronder alle voorwaarden voor het retouren van producten.

ask away

advies vragen

Twijfel je over een product(en)? Bijvoorbeeld of deze wel bij jouw huidtype passen. Neem contact op via het contactformulier en ontvang gratis en vrijblijvend advies.

Een goed advies is het halve werk! Het gaat immers om jouw huid.

Ben je nog niet bekend met de producten van The Beauty Lounge Laura? Dan wordt aangeraden altijd eerst advies te vragen, alvorens je een aankoop doet.

Ben je wel al bekend met de producten, die bijvoorbeeld tijdens de gezichtsbehandelingen zijn gebruikt, dan kan je de producten gerust zelf (opnieuw) bestellen.

Productinformatie:
Alle informatie over het product en alle ingrediënten van het product zijn  te vinden in de producttekst van de webshop en onder het kopje ‘aanvullende informatie’. Deze informatie geeft een complete uitleg van het product en zijn werking.

Mocht je allergisch zijn voor bepaalde ingrediënten kan je ze hier vinden of vraag Laura eerst om advies.

Huid reactie

allergie

Denk je toch allergisch te zijn voor jouw aangebrachte product?
Het komt wel eens voor dat je een allergische reactie denkt te hebben en dat is natuurlijk heel vervelend! De producten op deze site bestaan voor 90/100% uit natuurlijke bestanddelen, hierdoor is een allergische reactie in vele gevallen niet aan de orde.

Vaker is het geval dat jouw huid uit balans is en niet gewend is aan een hogere of andere concentratie werkstoffen. Doordat je eerder onjuiste producten aangebracht heb, is het mogelijk dat je huid anders op nieuwe producten reageert. Vaak moet je huid eerst wennen aan nieuwe en hogere werkstoffen, geef je huid hier zeker 1 tot 2 weken de tijd voor.

Soms kan een reactie het gevolg zijn van diverse merken huidverzorging door elkaar gebruiken. De reden hiervan is dat sommige ingrediënten een andere werking op elkaar kunnen hebben.

Laura adviseert daarom ook altijd 1 merk huidverzorging te gebruiken, daarin kan wel een combinatie van verschillende lijnen gemaakt worden.

Wat voor reacties kan je verwachten:

 • Algehele Roodheid of rode vlekjes;
 • Droge schrale plekken of kleine onderhuidse pukkeltjes;
 • Jeukerigheid;
 • Verergering van het huidprobleem;
 • In sommige gevallen wat zwelling (ook om de ogen).

Te allen tijde vindt Laura het fijn wanneer je direct contact met haar opneemt. In vele gevallen duurt het maar een aantal dagen en wordt het vanzelf minder.

Maak altijd direct een duidelijke foto van jouw huid en stuur deze op, bij spoed altijd direct bellen. Helaas kunnen producten om deze reden niet retour genomen worden, omdat ze gebruikt zijn, maar wordt er zeker gekeken naar een andere gepaste oplossing.

take care

retour regels

Ben je niet tevreden met je aankoop? Dat kan! Je hebt 14 dagen bedenktijd en mag je jouw pakketje dan terugsturen. Wel zijn er een aantal punten van belang bij het terug sturen:

 • Je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst te retourneren, de kosten van het retourneren zijn wel voor eigen rekening. Laura adviseert je pakket altijd aangetekend retour te sturen, omdat je dan verzekerd bent. Het risico van het retour zenden ligt altijd bij jou of PostNL (indien aangetekend).

LET OP: Wanneer je ervoor kiest het product terug te sturen, zal het product met alle geleverde toebehoren, in originele staat en verpakking, ongebruikt, ongeopend en onbeschadigd aan The Beauty Lounge Laura geretourneerd moeten worden.

 • Laura begrijpt dat je het product goed wilt bekijken en beoordelen, maar maak het om geen enkele reden open en draai niet aan eventuele doppen. Zo komt de sealing van het product los en kan het product niet meer terug genomen worden en ontvang je geen geld retour.
 • Om gebruik te maken van het retourproces, dien je het retourformulier volledig in te vullen en mee te sturen in het pakket.
 • Laura zal het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen terugstorten op je bankrekening na ontvangst in goede orde.
 • Foutieve producten ontvangen? Controleer altijd eerst jouw bestelling, voordat je ze in gebruik gaat nemen. De producten mogen niet onrechtmatig in gebruik worden genomen en vervolgens aangemeld worden voor retour. Het gaat om hygiënische producten, die niet meer verkocht kunnen worden.
 • Mocht je het zelf product willen ruilen voor een ander product zullen de kosten voor het retourneren en opnieuw versturen voor eigen rekening zijn.

product beschadigd of werkt iets niet?

The Beauty Lounge Laura heeft gekozen om met PostNL te verzenden. Helaas wil het wel eens voorkomen dat het pakket beschadigd bij je aankomt. Of dat het product wat bij jou geleverd is niet werkt. Dat is uiteraard heel erg vervelend als dit gebeurt!

 • Mocht je pakketje beschadigd zijn als de postbode het bij je komt brengen, neem het dan niet aan en weiger het pakket. Tip: maak altijd een foto van het pakket, als bewijs!
 • Stuur een mailtje naar the _beauty_lounge@hotmail.com met de foto’s en datum van levering en vertel duidelijk wat er is gebeurd.
 • Je krijgt instructies per email, nadat je op de hoogte hebt gesteld van de beschadiging.
 • Producten die zonder retourformulier en/of reden zomaar worden teruggestuurd, neemt Laura niet in behandeling.

LET OP: Mocht je product niet meer werken (denk aan pompjes etc.) ga dan nooit zelf sleutelen aan het product! Wanneer jij het product zelf hebt opgemaakt of hebt geprobeert te maken, neemt Laura het niet meer terug! Een opening of verandering aan het product kan er namelijk voor zorgen dat het product helemaal niet meer werkt. Neem altijd eerst contact op.

 • Als er geconstateerd is dat het product na een gebruiksperiode opzettelijk is beschadigd, dan zal Laura dat product niet vergoeden en niet terug sturen.
 • Het kan voorkomen dat je het product laat vallen, gelukkig kunnen sommige producten tegen een stootje. Pompjes, glas, serums en de dermarollers zijn hele gevoelige producten. In die gevallen kan zo'n product niet geretouneerd worden.

Wees dus zuinig op je producten en leg ze goed en veilig weg na gebruik.

The Beauty Lounge Laura streeft ernaar om alles op een fijne manier met jou op te lossen. Mocht je ondanks bovenstaande punten toch een klacht of verbetering hebben, laat dit het alsjeblieft weten door te mailen naar: the_beauty_lounge@hotmail.com.